Ros accepta via twitter la proposta de Zaballos de convocar una cimera contra l’atur a Lleida

Conversa virtual entre Zaballos i Ros a Twitter

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha acceptat la proposta del Cap de l’Oposició i líder del Grup Municipal de CiU a la Paeria, Joan Ramon Zaballos, de celebrar una cimera municipal i consensuar mesures per fer front a la xacra de l’atur des de l’àmbit de les competències de l’Ajuntament de Lleida. El líder de l’oposició va fer aquesta proposta en el Ple Municipal de divendres passat i l’alcalde l’ha acceptat mitjançant un missatge a la xarxa social Twitter , després d’una conversa virtual entre ambdós a la xarxa.

Conversa virtual entre Zaballos i Ros a Twitter

“Estem davant d’uns números absolutament excepcionals a la ciutat, amb més de 13.000 persones a l’atur amb els drames familiars que comporta això. No ens podem permetre el luxe d’estar discutint de qui és la culpa. Hem de posar-nos a treballar per consensuar les mesures més adients que ens permetin rebaixar aquesta dada. Esperem que la cimera es faci el més aviat possible i que en surtin noves accions concretes”, ha afirmat Zaballos. Escoltar Joan Ramon Zaballos

Zaballos ha anunciat que mentre no es confirmi la data de la cimera, el Grup de CiU no es quedarà esperant i iniciarà una ronda de contactes amb els actors implicats en l’ocupació (administracions, organitzacions empresarials i sindicals, entre d’altres) per tal de recollir la seva opinió.

Informació i fotografia: Grup Municipal de CiU a la Paeria

*

Top